december 29, 2006

Idag skulle det bli dåligt väder så vi pingvinfamiljen bestämde sig därför för att satsa på en inomhusaktivitet. Vi begav oss därför till Sydney Aquarium där vi spenderade några timmar. Vi fick se krabbor, sälar, hajar, rockor, maneter, Nemo och mycket mer.
På vägen hem stannade vi till i shoppingcentret i vårt hus eftersom Poppe sett en dinosarie han var lite sugen på. När han kom fram till kassan sa killen där att den kostade 12 dollar. Pontus berättade då för honom att den bara kostade 7 dollar och han bad därför expediten att följa med och kolla på hyllan. Killen fick då be Pontus om ursäkt :-) Vi vuxna stod på avstånd och undrade vad de pratade om. Skönt att han inte är rädd att använda sin fina engelska.
Vid fyratiden drog alla till poolen (utom Åsa som fortfarande är lite krasslig). Pontus simmade tre längder och han jobbar sig stadigt närmare målet på 8 längder. Imorgon ska vi fila lite mer på simtekniken.
Efter doppet blev vi bjudna på smarrig middag med räkor stora som hajar som Holmströms shoppat på sin tur till marknaden.

Inga kommentarer: