oktober 23, 2019

Pizza, öl och träning

Onsdag och vår 20-åriga förlovningsdag

Förlovningdagen firade vi med pizza och öl på Fat Monkey.
Där träffade vi killen som numera är General Manager där. En kille från Australien som nu flyttat hit. Han har en massa planer på hur han vill utveckla stället och Will (ägaren) hejar på. Snart får Fat Monkey en ansiktslyftning med inspiration från Bali och Chiang Mai.


Här ligger Mango och laddar inför det kommande veterinärbesöket. 


Fredag

På torsdagskvällen brakade det till från parkeringen. Vi var rädda att vi skulle få ett träd över huset då det ju hände för tre år sen. Det verkar dock inte så farligt men det här trädet ska vi ta bort då det hänger mer och mer över parkeringen.
Inte så tjock stam men många smågrenar.


På kvällen åt vi middag på Cozy med Tina och Johannes. Vi begav oss sen alla upp på Lanta Sport Resorts takterass för mingel med folk som är bosatta på ön. Mycket trevlig kväll.


Lördag

Så var det dags för Mango att besöka Lanta Animal Welfare för att få ordning på hennes tandköttsinflammation. 
Vi lämnade in henne vid 9.00 och klockan 17.00 fick vi hämta henne. Arg var hon. Jättearg.
Assistenten kom och bad oss ta ut henne ur buren då hon var lite aggresiv. Vår lilla Mango är väl aldrig aggresiv heller.
Hon kröp tacksamt ner i transportlådan och sen åkte vi hem. Hon var vinglig men tacksam över att vara hemma. Så här några dagar senare är hon helt återställd med 7 färre tänder.
Andedräkten har gått från doften av avlopp till hallon :)


På kvällen var Linda här för lite mysmiddag och sen uppvaktning av hennes födelsedag.

Söndag

Nu har baren på Harrys Sunset öppnat på Klong Nin. Vi var ju tvungna att åka dit och kolla läget. Kristoffer var självklart där då han äger stället men en bonus var att Lola och Jocke kom dit. En väldigt mysig eftermiddag.


Det är inte fult där. Här kommer vi nog hänga en hel del helgeftermiddagar.
 

På kvällen åkte vi ner till Indianen som just har öppnat, för en solnedgångsdrink. Sen blev vi lite lata och bestämde oss därför att hämta hem en pizza från Sole Mare. Pizza två gånger på samma vecka. Skandal! :)


 Tisdag

Nu har vår mer eller mindre konstanta träningsvärk börjat igen sen Linda kom hem. När man har jätteont i rumpan är inte den här massagepistolen så jättebekväm... Men säkert jättenyttig och Linda ser ju glad ut.
Vi tränar nu med Linda på gymmet 4 gånger i veckan plus passet hemma hos oss på tisdagar med stretch och massage. Sen försöker vi också klämma in ett morgonpass på stranden med Amelia varje tisdag om Åsa jobb tillåter.
Vi ska ju till Sverige om 6 veckor och då vill man ju vara i form liksom :)


Innan Sverige-resan ska vi dock på en liten minisemester till Phuket tillsammans med Linda.
Den resan har vi bokat idag och vi åker 8-10 november och vi har alla fixat kattvakt så nu jäklars ska vi åka. Vi ska bo på Wyndham Sea Pearl där vi har bott en gång förut när Gun var på Lanta och tog hand om katterna. 

1 kommentar:

Anna-panna sa...

Man kan ju bara sammanfatta blogginlägget med: move over ordinary people;)
Ni kommer åka till Sverige så snygga så det inte liknar något❤
Heja er💪💪💪💪
Ha en underbar helg
Massor med pussar