oktober 02, 2019

21 år tillsammans

Onsdag

Den stora kala fläcken på Missans rumpa har nu växt igen. Det har inte varit varken hundar eller apor i området på flera veckor. Vi tror att det var hundarna hon blev stressad av.


Torsdag

Karin tipsade om en ny serie på Netlix som heter Unbelievable. Så sjukt bra att vi såg färdigt hela serien på några dagar.


Fredag

Ledig dag och öllunch på stranden.



På kvällen var det 60-årskalas på Cheeky Monkey som ligger supernära oss.
Vi gick ner dit efter middagen för att kolla läget. Phad Thai band spelade och det var mysig stämning.


Många människor vi kände var också där.


Lördag

Vi åkte till Tesco för lite mathandling och träffade denna sötnos. Så lik Morris fast lite mindre. Väääldigt gossugen och ville inte gå ner när Åsa bar på hen.
Åsa ber om ursäkt för hjälmfrisyren...


Söndag

Vi planerade en lunch söderut och passerade då Krisoffer och Chantanas nya resort/restaurang. Harry's Sunset ska den heta och öppnar om några veckor.

Vi stannade till för att kolla läget.


Baren håller just på att byggas och där kommer vi trivas när det blir klart.


Vi blev ståendes där en bra stund och fick dessutom en rundvandring runt resorten så när vi väl åkte därifrån var vi tokhungriga så vi kom inte så långt söderut innan Lill-Åsa bredsladdade in på Diamond Cliff.


Sämre ställen kan man ju äta lunch på.


Sen blev det en öl på Ozone innan vi åkte hem för en tupplur.


Söndagsmiddagen intogs på Slow Down.


Vi avrundade kvällen med Luuk & Hallberg på SVT.
Riktigt mysigt program.


Måndag

I måndags var det 21 år sen som Lill-Åsa frågade chans på Åsa. Det var vi ju tvungna att fira även fast det var måndag. Bubbligt och tvårätters.


Mangos nya favoritplats på kvällarna är dörrmattan utanför vardagsrummet. Den fick vi av familjen Holmström när de var här för ganska precis ett år sen.


Stackars Meya har så mycket skabb i öronen så hon skvätter ner hela väggarna med svart klet när hon skakar på huvudet. Problemet är att hon är så vansinnigt rädd för beröring och att bli fasthållen är rena mardrömmen. Hon är en känslig själ.


 Onsdag

Vi upptäckte en äcklig doft i köket imorse så det fick bli storstädning med bland annat mattvätt.
Katterna njöt av att titta på när vi slet. Millie hjälpte förstås till när det var dags att moppa golvet.



1 kommentar:

Karin/mamma sa...

Jag får gratulera på 21 års dagen. Så glad för er♥️ Tänk vad tiden går! Det var längesedan man stod på alla fyra på Kungsholmen😂😂🍾🥂

Visst var den kissen lik Morris. Stranbilderna är vad man behöver nu när vi börjar närma oss november. Jag röjer, kastar och kör till återvinningen. Tack o lov för bilen!
Kramar