augusti 19, 2020

Födelsedagsmiddag och hjärtoperation

 Onsdag

Ja det blev en middag hos Mr Nui i vanlig ordning. Hela gänget var där och stämningen var god.
Ja maten också förstås.


Torsdag

Vår gamla kattvakt, Marie har flyttat in i huset nedanför oss och tar numera hand om Missan, Pelle och Malte. Väldigt mysigt för dem att ha social kontakt därnere på The Escape.


Fredag

En av de anställda på gymmet har sin dotter med sig till jobbet ibland. En blivande thaiboxare.



Det blev en middag igen på Kraken. Vansinnigt goda burgare.


Lördag

Vädret var toppen och vi hängde med Kristoffer och Chantana nere på Harrys.



På kvällen hade vi film- och pizzakväll. På den här bilden satt vi och drack en fördrink och Jeanette försökte få oss att kliva över sopkvasten och dra den över kroppen. Helt omöjligt för den oviga.


Filmtajm. Vi såg på The Sapphires som vi faktiskt såg för första gången för exakt 8 år sen idag. Alla tyckte att den var jättebra och sjöng med till musiken.


Söndag

Vi åt lunch på Fat Pig och hade sällskap av små ödlor som såg ut som gulliga krokodiler. Man ser de på fotot om man kollar noga. De var jättehungriga och fick naturligtvis smaka på vår mat.



På eftermiddagen träffade vi delar av vårt Corona-gäng för att fira Petras födelsedag på Fat Turtle.


Vuxenbordet.


Ungdomarna


Ungdomarna skrev gulliga saker i sanden till födelsedagsbarnet.


Efter en mysig middag åkte vi vidare till Cheeky Monkey som numera ligger på Long Beach. 
Förut låg det ett stenkast från oss men på grund av Corona och dyr hyra så har de nu flyttat till en jättemysig tomt. Det har nya stället har lite aussie-känsla vilket verkligen inte det gamla hade.
Han som äger det är ju från Australien och nu har han verkligen lyckats skapa rätt stämning.



Måndag

Lill-Åsa hade lite fix att göra. Här sitter hon på Long Beach och gör en kopia på Lindas nyckel. Vi letar efter en ny kattvakt som helst kan bo hos henne för att hålla katterna sällskap.


Framför allt Mullis (den svarta) mår inte så bra just nu och vi jobbar på en lösning.


Missan som länge vägrat komma hem, kom faktiskt och hälsade på en timme. Hon fräste en hel del till de andra katterna innan hon gick ut igen.

Bruce som ni ser sovandes i bakgrunden har nu fått ett nytt datum för sin resa till England. Han lämnar Bangkok nästa fredag. Nu håller vi tummarna för att allt fungerar den här gången.


Ja vi matar ju en hel del katter och nu har våra hemmakatter börjat äta mest torrfoder. Vi beställde därför en 19 kg tung säck som kom i veckan. Lite imponerade av fraktkillen som körandes med den på moppen.


Tisdag

Den här lillskruttan köpte vi ett gosedjur till för en dryg månad sen när vi var i Krabi.Hennes pappa jobbar på vårt gym.
Hon hade med sig gosedjuret till sjukhuset i Phuket där hon igår äntligen fick göra sin hjärtoperation. Föräldrarna har länge varit helt förstörda av oro då det var en 30-40% risk för att hon skulle dö under operationen. Tack och lov gick allting bra men hon ligger ju fortfarande på intensiven i några dagar till. 
Nu håller vi tummarna för att hon ska krya på sig snabbt. Hon är 6 månader gammal och vägerknappt
4 kg.

Image may contain: one or more people and people sleeping

Onsdag

Just nu har vi fantastiskt väder sen i fredags och det ser även lovande ut framöver.

1 kommentar:

anna sa...

Åh det gör ont i hjärtat att se fotot. Skönt att de är på rätt sida av operationen.

Skönt att ha Marie där för Missan och co.

Måste kännas underligt för er som är kvar på ön att ni är en liten vald Skara som på något sätt ska stötta och ge hopp/ glädje för de stackars näringsidkare som är kvar eller som är på väg

Ha en riktigt fin vecka. Vi kör bara tre dagar (som känns som hundra) innan vi drar
Puss