mars 18, 2020

Corona och 17-årig bröllopsdag

Onsdag

Millie är vår enda grönsaksätande katt. Favoriten är majs men även gurka funkar fint.


Torsdag

Mogge hänger sig kvar. Han tycks inte har några planer på att dra vidare. Han sover mycket på uteplatsen på baksidan och hänger även med apor där.


Fredag-söndag

Det blev en lugn helg då Åsa var brakförkyld. Tyvärr verkar vi inte ha ta några foton under hela lördagen men vi hade det bra.
I söndags morse hade Maia och Lill-Åsa som vanligt morgonmys i soffan efter frukost.


 Efter frukost åkte vi ner till strandkatterna och en powerwalk. En powerwalk utan power.


  Lunch på Koala Bar.
Nu börjar vi verkligen känna av att turister lämnar ön men att inga nya kommer hit. En månad för tidigt.


Vi har också haft det varmare den senaste tiden. Det gör att poolen blir badbar även för oss badkrukor. Så varm och skön.
Meya ligger på sin favoritplats.


Vi hade inte sett en människa på hela helgen kändes det som, så vi åkte ner till Indianen för en solnedgångsdrink.




Tisdag

Vi firade vår 17-åriga bröllopsdag!
Middag på Fat Turtle på Long Beach och sen ett stopp på The Irish Embassy då det ju är St Patrick's Day på vår bröllopsdag.


Ja många av våra tankar ägnas förstås åt hela Coronasituationen. Hittills är vi tämligen opåverkade men vi följer självklart utvecklingen i Thailand, Australien och Sverige.
Vi följer också gruppen på Facebook, Vi älskar Koh Lanta, där journalisten Kim Wadström håller oss alla uppdaterade med det senaste. Många inställda flyg och folk vet inte hur de ska ta sig hem till Sverige.
Vi har dessutom kompisar som tillfälligt befinner sig i Sverige och som nu ser ut att få det svårt att ta sig hem till Lanta igen.

Så här såg siffrorna ut igår i Thailand.


Missan hälsar att hon skiter fullständigt i Corona så länge hon har sina gosedjur att sova med.


1 kommentar:

Anna-panna sa...

Ska bättra mig på att kommentera. Skäms på mig då envägskommunikation är rätt trist. Har bara varit lite mycket på alla sätt och vis.

Ja tänk om man kunde räkna hur många gånger man säger Corona per dag. Våra liv har helt förändrats över natten känns det som. Tilda som blev av med jobb men fick nytt båda pga corona. Eric som inte kan gå till skolan. Ingen semester för oss, ingen långresa för Tilda. Avbokningar konstant pga corona för mig och Micke måste fylla i hälsodeklaration varje morgon för att få jobba. Vi är skitsnåla med mat då vi tycker det är läskigt när vi inte alltid kan köpa mat och bonus med det är väl att vi använder mindre toapapper;)
Här i Australien säger de att detta kommer ta 18 månader. Hur ska vi överleva det?

Nej, Micke och jag tar helg redan ikväll. Känns som om man måste göra det bästa av en tråkig situation.

Saknar er massor. Var rädda om er. Puss