april 17, 2016

Avsked och resebokningar

Veckan rullade på i vanliga rutiner. Åsa har återvänt till sin yoga och Lill-Åsa har börjat måla på en ny tavla. 
Något som avvek från det vanliga mönstret var att Lill-Åsa tog bussen hem från jobbet i fredags. I vanliga fall promenerar hon eller tar tåget. Helt wild and crazy. 
Här står hon och väntar på bussen.



Det blev ju en öl på Lårdan efter jobbet som vanligt. När vi satt där beställde vi thaimat för hemleverans. 
Maverick är helt galen i thaimat! Så fort vi öppnar lådorna kommer han rusande upp i Åsas knä. 
Sen sitter de där och äter tillsammans.



Igår var det avskedsparty för Louise som ska flytta tillbaka till Sverige efter dryga fem år här i Sydney. Avsked var det även för Blake som åker till Europa för en obestämd tid. 
De hade bjudit alla sina kompisar till Bronte Park. Och oss ungdomliga tanter :)



Folk började droppa in runt 13-tiden och vi kom vid 14.30. Kul att mingla från grupp till grupp och prata med en massa bekanta och nya människor.



Det blev även kubbspel. Vi svenskar visade sig vara absolut sämst.

 



Tage var också där. Så himla charmig hund. En vägkorsning med mycket personlighet.



Det blev skymning.



Vi hade en himla tur med vädret då det var varmt hela kvällen.



Vi avrundade tidigt och lät ungdomarna fortsätta.



Idag, söndag är vädret inte lika vackert men det funkade fint med en tur runt Centennial i alla fall. 
Tre maskiner har vi fått tvättade och fyra flygresor har vi också hunnit boka...

Lill-Åsa åker till Sverige tisdagen den 13 september. Söndagen den 18 september flyger hon vidare till Krabi och sammanstrålar där med frun. Vi ska Koh Lanta och tittar till husen :)
Under tiden Lill-Åsa är i Sverige åker Åsa till Singapore för att hälsa på båda svenska och australiensiska kompisar som nu bor där. En resa till Singapore är betydligt billigare än att flyga till Stockholm. För att inte tala om resan mellan Singapore-Krabi. 96 dollar och då imkluderat en incheckad väska, mat på flyget och möjligheten att få välja plats på planet. Rätt smutt. 

3 kommentarer:

Marie KJ sa...

Låter spm en behaglig vecka. Vi har haft blå himmel och sol hela veckan, våren har exploderat (stackars alla pollenallergiker) Men när helgen kom vände vädret. Vi har öppnat Getryggen i regnväder. Man får ju se det positivt, att bastanoch bada och äta god middag är ju mysigt med regnet utanför.
Vi har också bokat flygbiljetter. Vi skulle ju bila ner till Barcelona men ångrade oss när vi kom på att vi måste då även bila hem och vips har närstan hela semestern gått. Vi flyger ner på min födelsedag och bor på hotell inne i stan 4 nätter innan de andra kommer ner och vi åker till huset.

Trevlig söndagskväll på er!

Anna sa...

Åh vad kul att ha bokat Sverige/Singapore/Langa. Måste kännas så mycket verkligare och närmare. Det är ju faktiskt inte så långt dit.
Lördagens väder var ju helt kanon för minglande i parken. Vi satt ute länge också. Börjar faktiskt fundera på infravärme dock föe vintern, kommer sakna att sitta ute annars. Tage ser urcharmig ut!

Ha en fin vecka

Puss

Anonym sa...

Vad gulligt att se Åsa och katten äta tillsammans. Såg att Åsa hade sin fina klänning på partyt. Kram Birgitta