januari 27, 2014

Australia Day, vardagsrummet och tjejmiddag

Måndag

Lill-Åsa skriver

Vid 16-tiden i måndags ringde Maria och frågade om jag var i stan och kunde tänka mig en snabb öl med dem på Operabaren. Jag satt ju på jobbet som bara ligger en spottloska från Operabaren och jag ville ju självklart hinna med att ta en öl med dem innan de åker hem till Sverige. När vi satt här och njöt konstaterade Maria att nästa vecka vid den här tiden så är de på väg till jobben. Lycka till idag och hoppas ni får en fin måndag.

photo (30)

Onsdag

Efter arbetsdagens slut träffades vid upp på en pub i Pyrmont för en bit mat och en kall öl. Åsa hade nämligen fixat biljetter till vårt fredags-favorit-program, The Living Room. 3 timmar tog det och det var riktigt kul att få vara med i publiken.

photo (22)

Lördag

Anna och Tilda hade bjudit över oss på en jättemysig tjejkväll. Killarna i familjen hade åkt iväg på ett löparläger så det blev bara vi tjejerna som åt och drack gott. Det blev inte mycket löparträning för oss om vi säger så.

Systrarna Anna och Åsa

photo (21)

Systrarna Anna och Åsa får några år sedan…Fotot hänger hemma på väggen i det Holmströmska hemmet.

photo (31) Mumsiga skaldjur till middag. Tusen tack Anna får allt gott och en jättemysig kväll.

photo (25)

Söndag och Australia Day

Förra året åkte vi till Darling Harbour och det var himla mysigt så vi körde en repris på det i år. Vi hoppade av vid Central och gick förbi i China Town och tog en öl. På fredag infaller det kinesiska nyåret och det är redan full fart med festivaler och mycket roligt folk att sitta och titta på. Sedan traskade vi vidare mot Darling Harbour för mer kalla drycker och en bit mat.

photo (20)

Sedan vandrade vi vidare och njöt av att titta på allt folk.

photo (29)

Vi hamnade i Surry Hills där de var betydligt mycket lugnare. Här på The Forrester fick det bli en öl till.

photo (23)

Till och med polishästarna hade piffat upp sig för nationaldagen. Den ena hästen med halsband och den andra med solbrillor.

photo (28)

Söndagskvällen avslutades med lite vin och nudlar, för vi orkade inte göra någon mat. Det blev också en timmes Skype med mamma, som är galet taggad inför sin Thailand och Australien-resa.

Måndag

I morse ringde Åsas alarm klockan 06.20, som den är inställd på att göra varje vardagsmorgon. Ni skulle ha sett lyckan i Åsas ögon då jag påminde henne om att vi var lediga idag.

Efter en promenad i Centennial imorse fick Åsa skitont i magen. Hon har haft ont till och från hela helgen med vissa jätteonda toppar. Åsa ringde sin syster och frågade om tips och sen gick vi till apoteket och köpte något som typ heter som den ö i Thailand som vi älskar så mycket.

original_CW

I hallen hade vi förut en kalender som hängde, men året tog slut och vi fick därför köpa något nytt att hänga där. Jag ÄLSKAR kartor och jag är så nöjd att Åsa kunde tänka sig en karta där.

photo (27)

Imorgon är det tisdag fast det känns som måndag. Kort arbetsvecka. Mums

5 kommentarer:

Mamma/sväris sa...

Aussierna kan det där med att fira, dom.Tjejkvällar är alltid trevligt.
Hoppas dina magproblem löst sig.
Kramar

Marie KJ sa...

Jo, från Anna går man inte hungrig :) Man ska ju nästan ha larmet på på helgen bara för den sköna känslan att få somna om!
Vad ör det med magen?!

Kram Kram

mammaxtre sa...

Vilken fin tavla, kartor är trevligt! Hoppas det ska ordna sig med magen. Kram

Anonym sa...

Bra att du la ut en bild på medicinen så jag fattade vilken del magen som gjort ont :) Hoppas det gjorde susen
Ingen ny kalender? Då kanske du missar fler lediga dagar ;)
Snygg karttavla iaf
Fina bilder :)
Puss puss från paradiset
Gun

Anna sa...

Vilken kul vecka. Full rulle.
Vi är kanske inte lika söta nu som på fotot men nästan;)

Skönt att magen är bättre.
Smack
Anna