juli 08, 2007

Ubbes 40-årsfest




Igår var vi bjudna på fest till en annan värld. Lite coolt faktiskt. Festen hölls i Ubbes motorcykelklubbs, Tumba Twins lokal. Vi hade inte varit där förut och vi såg nog ut som Lotta från landet när vi klev in på området, men det var ingen som tittade snett på oss för det :-)


Ubbe fick ca 245 flaskor whiskey, en utav dessa var från oss... Han är lite svår att köpa present till. Bland de roligaste presenterna han fick var en svart T-shirt med trycket "Jag älskar Gun" på framsidan och "I love my Gun" på baksidan :-) Fyndigt!

Vid 20-tiden skjutsade vi Axel till bussen som skulle ta honom hem till Södertälje. Med oss i bilen hade vi också Karin som skulle jobba på söndagen. Vi tyckte att det var en lagom tid för oss att bege oss eftersom vi ville vara pigga på resdagen.


Nästa uppdatering blir i vår Greklands-blogg på adressen http://www.papakia-naxos.blogspot.com/.

Klockan 13.00 idag beger vi oss till Cityterminalen för vidare färd mot Skavsta. Klockan 18.20 lokal tid landar vi i London. Förhoppningsvis hinner vi redan ikväll uppdatera Greklands-bloggen.

Kalimera!

juli 07, 2007

Björn var snäll och kom och hämtade oss på Bromma flygplats. Vi blev då också inbjudna på middag hos dem. Väldigt lyxigt att få gå iväg och äta och slippa planera matinköp när vi ju har lite annat att fixa.

På eftermiddagen åkte vi alla tre till KK för att köpa sandaler och flipflops till Pontus. Han blev väldigt nöjd med sina inköp och bytte redan i bilen till nya skor.

När vi kom hem testades våra psyken till det yttersta. Den nya grannen ovanför oss gör en totalrenovering av sin lägenhet och det oljud som uppstod när det borrades eller något liknande, var nästan outhärdligt. Vi satt med fingrarna i öronen i 45 minuter innan jag gick upp och undrade om de kunde ta en paus så att vi kunde använda våra fingrar till något annat. De var så snälla och började inte igen förrän det var dags för oss att gå iväg till Asplunds.

Med två av våra blommor i famnen (de ska förbarma sig över dessa när vi är borta) gick vi så över till Asplunds för middag där Björn fick vara grillkungen på deras uteplats. Emma satt också med och gnagde i sig färskpotatis efter färskpotatis.

Fotona finns som vanligt i fotoalbumet.

juli 06, 2007

Fredag den 29 juni - fredag den 6 juli






Vårt sommarställe på Tarv utanför Umeå har då sannerligen visat upp sig från sin bästa sida den här veckan. Lill-Åsa tror inte oss andra när vi säger att det faktiskt kan vara 12 grader, regn och blåsigt där, eftersom hon alltid haft fint väder de åtta somrar hon har tillbringat på Tarv.


Vi har solat, badad, ätit, druckit, sovit och umgåtts med familjen Holmström. Utöver detta har vi tagit hand om våra kroppar med motion och spa. Tack Anna, för den underbara träningsvärken som vi fortfarande kämpar med :-)

Titta in i vårt fotoalbum för fler foton